Lavkarbo poke bowl

Hei,

Jeg bare elsker pokebowls, og de kan en lage i mange varianter. Denne har jeg ikke blomkålris i bunnen som den forrige jeg laget HER.

Men denne ble kjempegod og jeg savnet ikke “risen”. I tillegg har jeg tilført sukkererter, bringebær, cantaloupe melon som gir deilig smak til pokebowlen.

Husk å forvelle sukkererter, dvs legg de i kokende vann og så i kaldt vann. Dette for å fjerne sykdomsfremkallende bakterier.

bringebær inneholder 3,2 gram karbo per  100 gram i følge matvaretabellen.no.

Sukkererter inneholder  5,3 gram karbo.

Cantaloupe melon inneholder 7,9 gram karbo.

Så her kan en selvsagt bytte ut ut fra hva en liker og hvor mye/ lite karbo en spiser.

 

 

 

Poke bowl

(ca 3 porsjoner)

 

1 pakke salmalaks (ca 340 gram)

sukkererter (Forvelles)

bringebær

cantaloupe melon

avokado

agurk

gul paprika

rød og grønn bladsalat

alfaspirer

saft av lime

soyasaus (dyppes i, kan også helles litt over pokebowlen)

grønn wasabi

sesamfrø (topping)

 

Skjær salmalaksen i enten terninger eller tynne skiver og dynk den i soyasaus (bland gjerne litt wasabi i sausen for å få den sterkere).

Legg så oppskjært laks i et hjørne, salat vedsiden av, oppskjært paprika, avokado osv.

Ha soyasaus i en skål og gjerne litt chilimajones i en annen skål (oppskrift HER)

Håper det vil smake!

Ønsker deg en god dag!

💗

 

#pokebowl #middag #sushi #middagstips #salmalaks #lavkarbo

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg