Hei!
Jeg elsker desserter og sjokoladepudding er intet unntak. Dagens dessert-tips er lavkarbo sjokoladepudding med hjemmelaget lavkarbo vaniljesaus. Dette er bare så godt!
Sjokoladepudding
(4 porsjoner)
4 dl kremfløte
1 dl vann
4 ss sukrin melis etter smak (eller annen søtning, feks natreen strø)
5 gelatin blader
1/2 -1 ts vaniljepulver (smak til)
ca 4- 5 ss bakekakao (smak til)
Start med å legge gelatin bladene i kaldt vann til de myke.
Gi et oppkok til fløte, vann, søtning, vaniljepulver og bakekakao mens du rører.
Klem vannet av gelatinen og visp den inn i den kokende varme kakaoblandingen.
Visp godt for å unngå klumper.
Hell så sjokolade blandingen over i en skål eller i glass.
Sett det i kjøleskapet til det er stivnet.
Server med vaniljesaus, eller vispet krem og gjerne friske eller frosne bær.
Oppskrift på vaniljesaus finner du HER.
Håper det smaker!
God søndag!
#spisogspar #blogg #matglede # lavkarbo #dessert #lavkarbotips #sjokoladepudding #lavkarbosjokoladepudding #tips #mattips #helg #fredag #julehelg #nyttårshelg #helse #kosthold #matfrabunnen #oppskrift
Det så faktisk litt deilig ut, betyr vel at jeg begynner å blir frisk 😀 Så ikke kvalmt ut, jeg synes alt annet har sett kvalmende ut i jula, pga syk 😮
Haha, så bra at du synes dette så fristende ut 🙂 Og godt at du føler deg bedre nå <3