Hei!
Denne hvite sausen er veldig allsidig og enkel å lage, og smaker kjempegodt! Ikke trenger du noe form for mel for å få sausen tykkere heller! Sausen kan du bruke til både kjøtt og fisk, og når du lager lasagne eller til feks ovnstekt blomkål.
Hvit saus / Besciamelle
2 dl fløte
2 ss Tine smøreost naturell
1/2 ts muskatnøtt
Pepper etter smak (kan sløyfes)
Maldon salt etter smak
Visp fløte og smøreost sammen.
Gi det et lite oppkok.
Smak til med muskatnøtt, salt og eventuelt litt pepper.
Sett kasserollen tilbake på kokeplaten og kok opp mens du rører.
Når bruker en HVIT SAUS?
For eksempel når en lager hjemmelaget lasagne, se oppskrift HER
Eller til ovnstekt blomkål og skinke/bacon er det også veldig med en hvit saus som tilbehør, oppskrift finner du HER
Ha en fin dag videre!
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #lavkarbosaus #lavkarbohvitsaus #mat #tips #lavkarbotips #keto #hverdag #helg #middag #lavkarbomiddag #hvitsaus
Hvit saus med blomkål og bacon er veldig godt da 🙂 Men det spiser jeg sjelden 🙂
Den lasagnen fristet VELDIG nå!
Fin oppskrift!
SIRI ALVÆR: Tusen takk 😀
frodith: Ja det er kjempegodt 😀
Kan man bruke denne lamme kålstuing istedenfor tradisjonell hvitsaus?
Så mye lettere enn å lage vanlig hvit saus! Genialt.
Ja sant😄 denne er kjempegod ❤️