Reklame | Premiumtek.no
Hei 😊
Da var det ny uke og tid for deling av ukemeny med 7 lavkarbovennlige middager og denne gangen er det matlaging i airfryer som er i fokus, men du MÅ ikke ha airfryer for å lage maten altså😊
Nå som matprisene er så høye er det lurt å sjekke litt rundt om i de ulike butikker hva som er på tilbud, og ikke minst sjekk hva du har allerede hjemme i matskap og kjøleskap.
Strømprisene er også ganske høye fortsatt og da er det supert med et strømsparende kjøkkenapparat som airfryer!
Og denne uken har jeg en GIVEAWAY av en Kyvol Premium Smart airfryer i samarbeid med Premiumtek.no som du kan vinne om du melder deg på på instagram: @katrinestenhjem.
Oppskriftene denne uken er:
Kyllingnuggets
Hjertepølser med speilegg
Stekt torsk
Omelett
Gresskarfries
Pizza
Moussaka
Du kan følge bloggen gratis og få oppdateringer på email ved å trykke på Bloglovin knappen nede til venstre.
Du er også velkommen til å følge facebook gruppen min: Spisogspar lavkarbo.
Følg meg gjerne på instagram for hverdags inspo: @katrinestenhjem.
Og du finner meg også på Tiktok: @katrinestenhjem
Mandag
Kyllingnuggets, oppskrift HER
Tirsdag
Hjertepølser med speilegg, oppskrift HER
Onsdag
Perfekt stekt torsk, oppskrift HER
Torsdag
Omelett i airfryer, oppskrift HER
Fredag
Gresskarfries, oppskrift HER
Lørdag
Pizza, oppskrift HER
Søndag
Moussaka, oppskrift HER
Håper det vil smake!
Ønsker deg en superfin uke!
💗
#lavkarbo #karboredusert #lavkarbovennlig #airfryer #matblogg
Ny uke og nye muligheter og mye spennende på tallerken 🙂
Hei!
Ser at det er sukkrin i oppskrift som dukker opp i min innboks
Håper du vil google på ny forsking som viser større risiko for hjerte og kar lidelser ved bruk av Sukrin
Mvh Oddrunn Vingen
Hei☺️ ja, det stemmer at det for noen måneder siden ble skrevet om Sukrin og at det kan være skadelig ang hjerte og kar lidelser, det har vært mye diskusjoner om dette og denne undersøkelsen var også veldig svak, da det var kun personer med livsstils sykdommer som var med i denne undersøkelsen og det var kun en liten gruppe, så foreløpig er det ikke noe å bli veldig skremt av. Men alt med måte, sukker er jo også skadelig i mengder 🤷♀️ jeg varierer mellom Sukrin, natreen og finesse stort sett. Stevia er den mest naturlige søtningen vi har. Men alt i alt er det en selv som avgjør hva en vil spise ❤️☺️ ble et langt svar dette 😁